Workshop ‘Staan voor wie je bent’

Workshop ‘Staan voor wie je bent’

  • Ben jij iemand die niet zegt wat je wilt zeggen?
  • Heb je het gevoel geleefd te worden?
  • Loop je steeds aan tegen dezelfde dingen?
  • Heb je geen idee wat jou tegenhoudt om te doen wat je het liefste wilt doen?

Een wijs persoon werkt aan zichzelf. Als je denkt: zo ben ik nu eenmaal; eerst moet ik orde op zaken stellen; ik ben nu te druk, dan blijf je in dezelfde valkuilen stappen. Dezelfde problemen blijven terugkomen omdat veel beslissingen en keuzes onbewust worden gemaakt en voortkomen uit ingesleten patronen en overtuigingen: gedachten over wie je bent en wie je moet zijn, verwachtingen, normen, ongeschreven regels die je jezelf stelt. De enige manier waarop je echt aan jezelf kunt werken is door zelfkennis. Je gaat gedurende deze leerzame, leuke, inspirerende dag met je persoonlijke thema’s aan de slag. We wisselen kleine stukjes theorie af met oefeningen en opstellingen.

Ben je bereid om écht dingen te veranderen, meld je dan aan voor mijn workshop.  

Dit kan via de contactpagina.

Informatie
Locatie: Voorschoten
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Groepsgrootte: minimaal 4, maximaal 6 personen. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.
Kosten €125, lunch, koffie en thee inbegrepen

Heb je interesse, laat het me weten: bij genoeg aanmeldingen kan ik een groep starten.