Retraite in de Vogezen

Natuur en buitenleven vormen de ideale plek om alles even los te laten en weer in contact te komen met je eigen verhaal.

Retraite in Frankrijk

Kom in beweging en zet stappen in je eigen verhaal:  een 3-daagse retraite in La Croix aux Mines.

Natuur en buitenleven vormen de ideale plek om alles even los te laten en weer in contact te komen met je eigen verhaal. In een sfeervolle, comfortabele setting midden in de natuur in de Hoge Vogezen, bieden Lisette Heij en ik onze cursisten een unieke ervaring door de 3- daagse training te combineren met ontspanning en een sportief verblijf in de natuur.

Dit prachtige huis is door Lisette en haar partner met eigen hand verbouwd tot een bed & breakfast en workshop ruimte voor groepen van maximaal 8 deelnemers. Het is een plaats geworden waar je op een ongedwongen manier leert ontdekken wat je nodig hebt om weer terug te komen bij wie je werkelijk bent en wat jouw dromen zijn. Door die te delen met anderen krijg je zelf meer inzicht in jouw eigen leven en wat je daarin anders zou willen doen. Je leert je eigen thema’s aan te gaan om verder te kunnen groeien.

Werkwijze

We werken de ochtenden samen en de middagen zijn vrij of kunnen gebruikt worden voor wandelingen, individuele coachafspraken en wat zich verder aandient. Er wordt gezamenlijk gegeten en ‘s avonds zijn er verschillende mogelijkheden: we maken een kampvuur of vertonen een film die aansluit bij de training en natuurlijk mag je je ook lekker even terugtrekken. Het buitenleven geeft een extra dimensie en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.