Waar ik voor sta (Visie)

Veel vrouwen zorgen niet goed voor zichzelf. Ze hebben het altijd druk en nemen verschillende rollen op zich. Ze worden bijvoorbeeld  ‘de zorgzame vrouw’ die haar tijd steekt in de zorg voor anderen, of  ‘de sterke vrouw’, die alle ballen in de lucht kan houden. Veel vrouwen die eenmaal zo’n rol hebben, vinden het moeilijk om daar vanaf te wijken. De verwachtingen zijn hoog en ze zijn er zelf ook in gaan geloven. Het is de buitenwereld die invloed heeft op hoe zij zich van binnen voelen. Tot ze vastlopen in gevoelens of gedachten, zo bezig zijn met anderen, dat ze niet meer weten wat ze zelf willen.

Iedereen heeft een keuze in hoe je de wereld tegemoet treedt. Je hebt keuzes in wie je bent en wie je zult worden; hoe je reageert op situaties, uitdagingen, kansen en omstandigheden; welke beslissingen je neemt en welke acties je onderneemt; en welke relaties je aangaat. Je kunt misschien niet onmiddelijk de omstandigheden veranderen maar wel kiezen hoe je je wilt verhouden tot die omstandigheden.

Vrouwen die bewust leven, zich zelfverzekerd voelen en vol vertrouwen, worden gezien en kunnen positieve veranderingen brengen in de kwaliteit van hun eigen leven en daarmee ook van de mensen om hen heen.

Jouw aanwezigheid,

hoe jij je in het leven laat zien,

hoe krachtig of subtiel ook,

heeft invloed op wat er in jouw wereld gebeurt,

gewoon omdat jij er bent.

Hoe kies jij ervoor je in het leven te laten zien?